Kaaos Digital Group

Kaaoszine Oy on nyt Kaaos Digital Group

Vuonna 2017 perustettu Kaaoszine Oy vaihtaa nimeä. Yrityksen nimenmuutos tuli ajankohtaiseksi, kun yrityksen pidemmän tähtäimen suunnitelmia tarkennettiin ja määriteltiin uusiksi. Yritys toimii jatkossa nimellä Kaaos Digital Group. Nimenvaihdoksen taustalla on myös yrityksen halu siirtyä yhä lähemmäs kansainvälisiä mediakentän markkinoita.

Kaaoszine Oy:n toimitusjohtaja Arto Mäenpää kommentoi yrityksen nimenmuutosta seuraavasti:

“Kun alun perin perustimme Kaaoszine Oy:n, oli tavoitteenamme ainoastaan Kaaoszine-nimisen musiikkilehtemme kasvattaminen varteenotettavaksi kotimaiseksi alan mediaksi. Nyt, kun tuo tavoite on täyttynyt, olemme siirtäneet katseemme musiikkimarkkinoiden osalta vahvasti ulkomaille.

Laajensimme yritystämme myös peliteollisuuteen ja pelaamiseen, ja siihen tarkoitukseen perustetun Errorin kautta päädyimme vaihtamaan yritykselle nimen, joka mielestämme kuvaa tekemistämme paremmin kokonaisuutena.

Halusimme myös luoda yritykselle vahvemman ja yhtenäisemmän brändin, jonka alla pystymme tulevaisuudessa julkaisemaan muitakin digitaalisia lehtiä Errorin ja Kaaoszinen lisäksi.”