Display- ja mobiilimainonta

Yksi display- ja mobiilimainonnan tavoitteista on tunnettuuden rakentaminen ja brändin näkyvyyden edistäminen.

Kaaos Digital Groupin sivustot on rakennettu nykyajan standardien mukaisesti responsiivisiksi siten, että ne skaalautuvat vastaamaan käyttäjän näytön kokoa. Päätelaiteriippumattomuus onkin näin ollen nykypäivää myös kampanjasuunnittelun osalta. Päätelaiteriippumattomassa mainonnassa mainoskampanjan näytöt jakautuvat siten, että kohdeyleisö tavoitetaan juuri niissä laitteissa, joita kohdeyleisö kulloinkin päivän mittaan käyttää.

Mobiilimainonnasta on muodostunut mobiililaitteiden räjähdysmäisen käytön johdosta erittäin tärkeä ja kustannustehokas tapa tavoittaa lähellä ostohetkeä olevat kuluttajat. Mobiilimainonnan pitää sen vuoksi olla selkeää, ja kampanjan ydinviestin tulee välittyä potentiaaliselle asiakkaalle hyvällä ja nopealla käyttökokemuksella.

Sivustojen mobiilimainonnan osuus mainosnäytöistä on noin 80%, jolloin tavoitat valtaosan lehtiemme lukijoista nimenomaan mobiilimainonnalla. Mainontaa voidaan tarvittaessa kohdentaa alueellisesti tai esimerkiksi kellonajan tai viikonpäivän mukaan yhteistyökumppaneidemme avulla.

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko yhteistyömahdollisuuksista tai esimerkiksi mainostamisesta sivuillamme? Ota rohkeasti yhteyttä.

    Yksi display- ja mobiilimainonnan tavoitteista on tunnettuuden rakentaminen ja brändin näkyvyyden edistäminen.

    Videomainonnan avulla välität tunteita ja tarinoita tehokkaammin kuin millään muulla mainonnan muodolla.

    Natiivimainonta tarkoittaa digimediassa julkaistuja tekstejä, jotka ulkoisesti näyttävät journalismilta mutta ovat kuitenkin maksettua mainontaa.

    Somemainonta on yksi tehokkaimmista mainonnan muodoista, jolla tavoitat oikean yleisön ja myös myyt enemmän.

    Uutiskirjemarkkinointi on helppo ja tehokas tapa tavoittaa lehtiemme lukijoita esimerkiksi mainostarjouksen merkeissä.