Mainostajille & yhteistyökumppaneille

Olemme digitaalisen ja sosiaalisen median monipuolinen osaaja, jolla on mielenkiintoa toteuttaa massasta poikkeavia uusia ja innovatiivisia markkinoinnin ratkaisuja. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme kustannustehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja tavoittaa laaja kohdeyleisö ja löytää uusia asiakkaita tuotteilleen.

Yksi display- ja mobiilimainonnan tavoitteista on tunnettuuden rakentaminen ja brändin näkyvyyden edistäminen.

Videomainonnan avulla välität tunteita ja tarinoita tehokkaammin kuin millään muulla mainonnan muodolla.

Natiivimainonta tarkoittaa digimediassa julkaistuja tekstejä, jotka ulkoisesti näyttävät journalismilta mutta ovat kuitenkin maksettua mainontaa.

Somemainonta on yksi tehokkaimmista mainonnan muodoista, jolla tavoitat oikean yleisön ja myös myyt enemmän.

Uutiskirjemarkkinointi on helppo ja tehokas tapa tavoittaa lehtiemme lukijoita esimerkiksi mainostarjouksen merkeissä.

Yhteistyökumppaneitamme

Suosittelut
Suosittelut

Tuula Salminen, Marketing Manager, Universal Music Group - ”Kaaoszinen kanssa on mainosasiat aina hoituneet luotettavasti, joustavasti ja ilman säätöä. Viestintä Kaaoszinen kanssa on mutkatonta, ja heidän puoleen on aina helppo kääntyä kun tarvitaan buustia rock- ja metallijulkaisuille.”

Minette Ristikari, Head Of Marketing, Fullsteam Agency Oy - “Kaaoszine on pitänyt paikkansa raskaan ja vaihtoehtoisen musiikin äänenkannattajana pitkän yhteistyömme aikana. Sivuston kautta tavoitamme kohdeyleisömme muuttuvassa mediakentässä ja kehitämme jatkuvasti erilaisia yhteistyömalleja.”

Taija Holm, CEO, ProPromotion Oy - "Kaaoszine suhtautuu kaikenkokoisiin kampanjoihin suurella palolla ja tekemisen meiningillä. Nopeus ja idearikkaus sekä laaja asiantuntemus niin kanavista kuin asiakkaan tuotteesta ovat merkittäviä etuja mainostajalle.”

Suosittelut

Niklas Nuppola, Head Of Marketing, Tuska Open Air / TuskaLive - "Tuska / TuskaLive on toiminut Kaaoszinen kanssa yhteistyössä vuosia ja jatkuvasti enenevissä määrin. Kaaoszine on verkkopuolella Suomen kattavin raskaan musiikin media ja lisäksi toiminta on erittäin dynaamista. Budjetit saa helposti sorvattua erikokoisille keikoille sopiviksi ja mainokset pyörimään nopeallakin aikataululla."

Suosittelut

Rowan Rafferty, Nem Agency - "Kaaoszinen kanssa yhteistyö on nopeaa, helppoa ja tehokasta. Kampanjoiden suunnitteleminen sivuston myyntitiimin kansa on vaivatonta jolloin meille jää enemmän aikaa keskittymään olennaiseen, eli lippujen myymiseen. Sivuston sisältö sekä kohdeyleisö on laaja, jonka vuoksi voimme mainostaa erilaisia keikkoja erilaisille kohdeyleisöille ja saavuttaa silti toivottua näkyvyyttä mainoskampanjoista."

Haluatko kuulla lisää?

Kiinnostuitko yhteistyömahdollisuuksista tai esimerkiksi mainostamisesta sivuillamme? Ota rohkeasti yhteyttä.